Més futbol

Joan Laporta es pronuncia

Cas Rubiales. El màxim mandatari del Barça defensa el comunicat que va emetre el club, qualifica el comportament de Rubiales de “vergonyós” i mostra suport a Jennifer Hermoso. Avui, reunió de la RFEF amb les federacions territorials

El Barça va ser criticat pel comunicat sobre Luis Rubiales, en què no va demanar la seva dimissió ni va mostrar suport a Jenni Hermoso. Abans del Vila-real-Barça, el president del club, Joan Laporta, va voler donar explicacions. “El comportament ha estat inacceptable, impropi i vergonyós. En cap cas hem volgut exculpar-lo. Vull que quedi clar que donem suport incondicional a les jugadores. Pensàvem que Rubiales dimitiria en l’assemblea. Respectem la decisió de la FIFA de suspendre’l provisionalment. El Barça, de manera enèrgica, contundent i incondicional, condemna tot acte de violència masclista”, va dir a Movistar.

També ahir, una de les jugadores de la selecció espanyola, Mariona Caldentey, va assegurar que espera que es faci “justícia”. “En el comunicat, va quedar molt clara la nostra opinió. Continuarem donant suport a la Jenni. Esperem que passi el millor per al futbol espanyol”, va explicar a IB3 en l’homenatge que va rebre a Felanitx.

Avui, reunió d’urgència

La federació espanyola va convocar una reunió extraordinària amb els presidents de les federacions territorials que se celebrarà aquesta tarda a Las Rozas per tal d’analitzar i avaluar la situació actual després de la suspensió de la FIFA a Luis Rubiales i per prendre les decisions que siguin oportunes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)