1a divisió

Vinícius, KO: sis setmanes de baixa

Real Madrid. El brasiler té una lesió important al bíceps femoral de la cama dreta i es perdrà el derbi

El Real Madrid no es desfà del malson de les lesions. Ahir a la tarda el club blanc va fer oficial el comunicat mèdic sobre Vinícius. Males notícies per a Carlo Ancelotti. El brasiler va haver d’abandonar el terreny de joc en els primers minuts de la tercera jornada de lliga contra el Celta i ahir es va confirmar que té una lesió al bíceps femoral de la cama dreta, la mateixa zona que Ceballos i Mendy. Els serveis mèdics calculen que Ancelotti no podrà comptar amb el davanter fins al cap de setmana del 7 i 8 d’octubre. Si es compleixen els terminis, podria reaparèixer contra l’Osasuna al Bernabéu. El brasiler es perdrà almenys cinc partits de lliga, entre altres el derbi madrileny contra l’Atlético del dia 24 de setembre. També els partits contra el Getafe, la Real Sociedad, Las Palmas i el Girona. Està descartat també per al debut de la Champions.

Amb aquesta lesió, Vinícius trepitja per primera vegada després de quatre anys la infermeria blanca. El davanter no havia tingut cap lesió greu amb el Madrid des del març del 2019, quan es va trencar els lligaments del turmell dret. Aquella lesió el va deixar gairebé dos mesos fora, però des de llavors ha estat tres temporades consecutives sense perdre’s ni un partit per lesió.

Els d’Ancelotti són l’equip amb més lesionats de la lliga. En només tres jornades de competició ja acumulen mitja dotzena de jugadors a la infermeria: Vinícius, Ceballos, Mendy, Güler, Militão i Courtois. Els dos últims, previsiblement, es perdran tota la temporada, perquè s’han trencat el lligament encreuat anterior del genoll. Ceballos es va lesionar abans de començar la pretemporada, el 13 de juliol passat, i Mendy es va lesionar durant el clàssic jugat als Estats Units. Tots dos tenen lesions al bíceps femoral com el brasiler. Podrien tornar diumenge per jugar contra el Getafe. Güler haurà d’esperar més. El turc va haver de tornar a Madrid abans que acabés la gira americana perquè tenia molèsties al genoll i el 14 d’agost el van operar perquè el diagnòstic era una lesió al menisc intern del genoll dret. Ara, segueix el procés de recuperació i el club està pendent de la seva evolució.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)