Més futbol

De la Fuente: “No he de dimitir, he de demanar perdó”

El seleccionador masculí de futbol, Luis de la Fuente, ha parlat del cas Rubiales en la roda de premsa en què anunciava la convocatòria per als pròxims partits de la selecció espanyola. Ha començat llegint un discurs –“no soc jutge, escriptor ni periodista, soc entrenador de futbol”, ha dit per argumentar que llegís– sobre les crítiques rebudes pels aplaudiments a Rubiales. “He rebut dures crítiques. Saben què penso? Que són totalment merescudes i que ho lamento. Hi vaig anar convençut que era el comiat d’un president, però es va transformar en una situació diferent que ens va superar a molts. No estava preparat.”

El seleccionador masculí no pensa plegar. “No he de dimitir, he de demanar perdó. Vaig cometre un error humà, inexcusable. Si pogués tornar enrere, no ho faria. Estic al costat de la igualtat i del respecte. Tots hem de millorar en aquesta matèria, jo el primer. Estem en aquest procés.” I ha afegit: “No justifico res, és injustificable. No vaig estar a l’alçada. Quan em veig a les càmeres, no em reconec.”

Per què va aplaudir? “Per aquest context que dic. No havia viscut una situació d’aquest estrès emocional”, ha insistit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)