1a divisió

Bellingham torna a donar una victòria al Madrid (2-1)

El Real Madrid continua sense deixar-se punts en la lliga després de 4 jornades. 12 de 12 punts estirat per Jude Bellingham, que ha tornat a marcar, ja porta 5 dianes a la lliga, aquesta vegada al minut 95 per desencallar un enfrontament que semblava abocat a l’empat a 1.

I és que el Getafe ha sorprès aviat amb un gol de Borja Mayoral (11’), futbolista format al Real Madrid. La reacció dels blancs no ha arribat fins al segon temps en què ha dominat moltíssim i ha arribat amb continuïtat sobre la porteria de David Soria. Joselu (47’) ha empatat agafant un refús dins l’àrea. La diana, no obstant, és polèmica, ja que l’ariet del conjunt blanc partia de fora de joc en l’acció prèvia, però ni l’assistent de banda ni el VAR han interpretat que fos infracció.

El conjunt entrenat per José Bordalás ha resistit, sostingut per un gran Soria, pels pals (el Madrid n’ha fet 3) que no obstant en el temps afegit se li ha escapat un xut llunyà, moment en què ha aparegut el golejador Bellingham per recollir el refús i tornar a donar una victòria al Real Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)