1a divisió

Un altre cop Bellingham

1a divisió. El migcampista anglès dona la victòria al Real Madrid amb un gol en el 95’

Real Madrid 2 Getafe 1

REAL MADRID:Kepa; Carvajal (Lucas Vázquez, 76’), Rüdiger, Alaba, Fran García (Nacho, 46’); Tchouaméni (Fede Valverde, 80’), Camavinga (Kroos, 46’), Modric (Brahim, 76’), Bellingham; Rodrygo i Joselu.GETAFE:David Soria; Damián Suárez (Carmona, 77’), Mitrovic, Duarte, Gastón; Alderete (Arambarri, 46’), Djené, Maksimovic, Aleñá (Juan Iglesias, 58’), Borja Mayoral (Choco Lozano, 93’) i Latasa (Mata, 77’).GOLS:0-1 (11’) Borja Mayoral. 1-1 (47’) Joselu. 2-1 (95’) Bellingham.ÀRBITRE:Melero López (col·legi andalús).T.G.:als locals Rüdiger i Kroos; als visitants Latasa, Soria, Iglesias, Gastón, Mayoral i Carmona.T.V.:cap.

El Real Madrid continua sense perdre punts (12 de 12) en la lliga després de quatre jornades. Jude Bellingham va tornar a ser salvador. Ahir va emergir contra el Getafe (2-1) en el minut 95, per desencallar un duel abocat a l’empat. L’anglès ja ha marcat cinc dianes.

Va estar a prop de frenar els blancs el conjunt de José Bordalás, que va sorprendre per mitjà de Mayoral (11’) i va resistir fins al descans.

La represa va engegar amb una diana polèmica de Joselu (47’), ja que l’ariet va arrencar de posició de fora de joc. A partir d’aquí els de Carlo Ancelotti van collar, van fer tres pals, David Soria va parar molt, fins que Bellingham (95’) va aparèixer.