1a divisió

Setién, final d’etapa

1a divisió. El Vila-real destitueix l’extècnic del Barça després de només quatre jornades. Els mals resultats i el mal ambient, decisius

El Vila-real va fer oficial ahir la destitució de Quique Setién, que es converteix en el primer entrenador cessat aquesta temporada a primera divisió. El càntabre va arribar el curs passat per agafar el relleu d’Emery un cop va fer les maletes cap a l’Aston Villa i es va guanyar la continuïtat amb la classificació per a l’Europa League, però només ha durat quatre jornades de la lliga 2023/24 en el càrrec. Amb un balanç nefast de només tres punts en quatre jornades, gràcies a la victòria al camp del Mallorca, el conjunt groguet ha pres la decisió de prescindir de Setién després de la derrota per 3-1 al camp del Cadis. Més enllà dels resultats, la mala relació del tècnic amb alguns futbolistes també ha estat un motiu que ha provocat la destitució. El Vila-real aprofitarà l’aturada de seleccions per trobar un relleu a la banqueta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)