Territorial

Preparades per començar

Porqueres, Girona i Pontenc són els conjunts de la demarcació que competeixen a Preferent i aquest cap de setmana inicien la lliga

Aquest cap de setmana no només comencen el curs a les escoles. La FCF també està d’estrena. I a nivell territorial comencen les competicions de Preferent i Primera femení, i la segona catalana masculina. Els equips gironins de Preferent, que aquest any serà un grup únic format per 17 equips són: Porqueres, Girona i Pontenc. Els tres conjunts de la demarcació repeteixen en la categoria, que és la cinquena a escala estatal. I aquesta campanya podran competir una mica més tranquil·les. La passada, la competició estava formada per dues rondes. Una primera fase de classificació, i després, es dividia entres grups: el d’ascens, i els de permanència 1 i 2. Aquest any, però, la competició serà com la resta de lligues. Els 17 equips s’enfrontaran a doble volta en un calendari simètric i amb una jornada de descans per a cada conjunt.

Tant el Porqueres com el Girona lluitaran per l’ascens. Ambdós combinats ja ho van fer el curs passat, que es van classificar pel grup d’ascens. Les blanc-i-vermelles es van quedar en 5 posició, en un grup format per 8. Pel Porqueres va ser més ajustat. Només un punt les va separar de la segona posició, que ja els valia per pujar a Nacional.

Justament, aquesta temporada començarà amb un derbi entre Porqueres i Girona. Les gironines es desplaçaran fins al Municipal de Miànigues per debutar el curs el dissabte 9 a les 19h.

El Pontenc també repeteix en la categoria. L’any passat van lluitar al segon grup de la permanència aconseguint la tercera posició. Aquesta campanya la iniciaran com a visitants, el diumenge 10 a les 17:30h davant la Roca Penya Blanc Blava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)