Territorial

La selecció d’Andorra prepara la classificació per l’Eurocopa a l’Hotel TorreMirona

La selecció andorrana absoluta s’ha estat entrenant a les instal·lacions TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa de Navata. L’equip s’hi ha allotjat del 3 al 7 de setembre per preparar els dos partits que els poden valdrà per classificar-se i ser a l’Eurocopa de l’any vinent a a Alemanya. Demà, dissabte 9 de setembre, l’equip dirigit pel seleccionador Koldo Álvarez s’enfrontarà a Bielorússia a l’Estadi Nacional (18h). I dimarts viatjaran fins a Sion per jugar contra Suïssa (20:45h).

Aquest any, és el segon consecutiu que la selecció d’Andorra s’allotja a TorreMirona. I no és l’únic equip que ha confiat en les instal·lacions de l’Alt Empordà per a les seves concentracions. L’hotel de Navat també ha rebut les visites del Montpellier HSC francès, l’Al-Arabi Sports Club de Qatar, la selecció absoluta femenina de l’Aràbia Saudita i el combinat nacional sub23 de Qatar, així com l’equip de rugbi a 13 de Perpinyà Dragons Catalans, l’Sporting Union Agen francès, també de rugbi, i l’equip ciclista AG2R Citroën Team, que ha corregut l’últim el Tour de França.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)