Més futbol

Admesa la querella de la fiscalia contra Rubiales per agressió sexual i coaccions

El titular del jutjat central d’instrucció de l’Audiència Nacional, Francisco de Jorge, ha admès la querella presentada per la fiscalia contra Luis Rubiales per agressió sexual coaccions a la jugadora Jennifer Hermoso, a qui va fer un petó no consentit, tal com recull l’ACN. El magistrat acorda les primeres diligències en aquest procediment, com demanar a diversos mitjans que li lliurin vídeos del moment del petó, dels anteriors i posteriors, i de les celebracions del mundial per part de les jugadores.

En concret, el jutge demana RTVE que li lliuri el vídeo i els àudios que tinguin des de tots els angles del moment en què Rubiales va forçar el petó, així com dels minuts immediatament anteriors i posteriors.

També demana a El País el vídeo de la celebració al vestuari, i al diari As el del moment del petó i altres relacionats amb els fets. Per últim, demana a ’La Vanguardia’ el vídeo de la celebració a l’autobús del mundial per part de les jugadores.

El jutge ha traslladat la resolució a Rubiales perquè tingui coneixement dels fets que li imputa i perquè pugui exercir el seu dret de defensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.