Més futbol

Detenen jugadors del Madrid per haver difós un vídeo sexual

Escàndol. S’investiga quatre futbolistes del planter blanc per revelació de secrets de tipus sexual

Un jugador del Madrid B i tres del Madrid C van haver de presentar declaració davant la Guàrdia Civil per la presumpta difusió d’un vídeo de contingut sexual d’una menor de 16 anys, tal com va avançar El Confidencial. El Real Madrid va fer un comunicat en què assegurava que adoptarà “les mesures oportunes” quan tingui “coneixement detallat” del que va passar.

Els fets van passar a Mogan (Gran Canària) el 6 de setembre i van ser denunciats per la mare de la menor davant la Guàrdia Civil, que va detenir els tres futbolistes per un delicte de revelació de secrets d’índole sexual. De la investigació, se n’encarrega la Guàrdia Civil de Las Palmas de Gran Canària, que va rebre la denúncia per la difusió del vídeo que havia gravat un dels futbolistes. Segons l’agència Efe, fonts del Tribunal Superior de Justícia de les Canàries precisaven que de moment no s’han obert diligències judicials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)