Més futbol

Ferran Ruiz, entre els investigats del Madrid

Acusats. Van declarar a la Guàrdia Civil per la presumpta difusió d’un vídeo sexual

El defensa garrotxí Ferran Ruiz és un dels jugadors del planter del Real Madrid investigats per la presumpta difusió d’un vídeo de contingut sexual d’una menor de setze anys. Hi ha implicats quatre futbolistes dels equips filials del conjunt blanc, entre els quals el jugador de Santa Pau, que pertany a la plantilla del Madrid C. El garrotxí hauria participat en les relacions sexuals, consentides, però no seria qui va gravar el vídeo.

Els fets van passar al juny en un local d’oci de Mogán (Canàries). El 6 de setembre, la mare de la jove va presentar denúncia a la Guàrdia Civil, que va prendre declaració als jugadors abans de deixar-los en llibertat, pendents que s’obrin les diligències judicials. Se’ls acusa d’un delicte de revelació de secrets. Un cop van transcendir els fets, avançats per El Confidencial, el Real Madrid va fer un comunicat en què assegurava que quan en tingui “coneixement detallat” adoptarà les mesures oportunes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)