1a divisió FEF

El Nàstic, al darrer sospir, es posa líder a Terol (0-1)

El conjunt tarragoní guanya per la mínima amb un gol al minut 89 del central Pablo Trigueros i es col·loca líder del grup amb 10 punts sumats de 12 possibles

El Nàstic de Tarragona ha guanyat al camp del Terol (0-1) amb un gol de Pablo Trigueros als darrers minuts del partit. El conjunt grana és líder de la categoria i ha sumat 10 punts de 12 possibles en un inici de temporada excel·lent.

Ha estat un xoc igualat, davant un rival competitiu i exigent, però el Nàstic es troba en un moment de forma i confiança sublim. Ataca amb ambició, pressiona alt i concedeix poquíssim. De fet, el Terol no li ha generat pràcticament cap ocasió clara. Jaume Jardí ha tingut el gol pels tarragonins al primer temps, però no ha pogut transformar.

Igualtat també a la represa, però les poques arribades clares per als visitants, Jardí, de nou, i Marc Fernández ho han provat. Al final, quan semblava que el 0 a 0 ja es signava, un córner al minut 89 centrat per Andy ha acabat amb una gran rematada de cap de Pablo Trigueros per donar el triomf al Nàstic.

Els de Dani Vidal sumen la primera victòria fora de casa, el segon triomf consecutiu i són líders del grup 1. No han perdut, tan sols han encaixat un gol en quatre jornades i encadenen dues setmanes seguides guanyant als darrers instants. Inici més que il·lusionant per l’aficionat grana.