Més futbol

Segona víctima del vídeo sexual

Real Madrid. El cas que involucra quatre jugadors del planter del club blanc ja ha passat a mans del jutge, i ahir es va confirmar que hi ha una segona dona afectada per les imatges

Hi ha novetats en el cas de la difusió no autoritzada d’un vídeo sexual d’una menor de 16 anys que involucra un jugador del Real Madrid B i tres del Real Madrid C, detinguts la setmana passada a la mateixa ciutat esportiva de Valdebebas –un d’ells només va ser encausat i investigat–. El Tribunal Superior de Justícia de les Canàries va informar ahir que hi hauria una segona víctima, una altra dona afectada pel contingut d’aquestes imatges que van ser gravades sense cap mena d’autorització i que, després, van ser difoses a altres persones, tal com va denunciar.

El jutjat d’instrucció número 3 de San Bartolomé de Tirajana ja s’ha fet càrrec del cas i ha obert diligències, un cop la Guàrdia Civil ja ha entregat l’atestat policial. La primera decisió del jutge ha estat bolcar el contingut dels mòbils dels quatre futbolistes implicats, que ja van ser requisats en el moment de la detenció, dijous passat.

A més, també es prendrà declaració a les dues víctimes de la difusió d’aquest vídeo sexual. Posteriorment s’espera que es procedeixi a la citació dels denunciats per tal que declarin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)