Més futbol

Citen a declarar els quatre jugadors del Madrid investigats per la difusió d’un vídeo sexual

El jutge encarregat de la investigació sobre la possible difusió d’un vídeo sexual d’una menor ha citat a declarar el 8 de novembre com a encausats els quatre jugadors del planter del Real Madrid investigats per aquests fets. Segons informa l’agència EFE, el jutjat número 3 de San Bartolomé de Tirajana (Gran Canària) ha citat a declarar els futbolistes en qualitat d’investigats per videoconferència.

El magistrat, que també ha sol·licitat els antecedents penals de tots quatre, investiga la presumpta difusió per WhatsApp d’un vídeo d’un mantenint relacions sexuals consentides amb una menor de 16 anys.

Tres van ser detinguts la setmana passada per la Guàrdia Civil per un presumpte delicte de revelació de secrets de caire sexual i van quedar en llibertat. Les detencions van derivar de la denúncia presentada a Gran Canària per una dona després de descobrir que circulava per WhatsApp un vídeo de la seva filla, de 16 anys, mantenint relacions sexuals.

Els fets van passar a Mogan (Gran Canària) a principis d’estiu, i la mare, acompanyada de la seva filla, va denunciar l’existència d’uns enregistraments que contenien relacions sexuals consentides de la seva filla, però que van ser gravats sense el seu consentiment i ara n’ha tingut coneixement que estan circulant per aquí.

Aquesta setmana s’ha conegut a més que una segona dona també ha presentat una denúncia davant la Guàrdia Civil per presumptes delictes contra la intimitat i revelació de secrets per aquest cas perquè ella tampoc “va atorgar el consentiment per a l’enregistrament ni la difusió de l’arxiu de vídeo” . Els tres detinguts són joves que juguen al Real Madrid Castilla i al Real Madrid C. Una de les primeres decisions adoptades pel jutge va ser ordenar el bolcat dels quatre telèfons mòbils requisats per la Guàrdia Civil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)