1a divisió

La declaració de Vinícius es torna a ajornar

La declaració que havia de fer el davanter del Madrid Vinícius Junior com a víctima d’insults racistes rebuts a Mestalla s’ha ajornat per segona vegada. Ara es trasllada del 28 de setembre al 5 d’octubre, segons informa l’agència EFE.

El motiu de l’ajornament només respon a raons organitzatives dels jutjats i no ha estat sol·licitat ni pel jugador ni per cap de les parts, segons han explicat fonts judicials a EFE.

Està previst que el futbolista es connecti per videoconferència des d’un jutjat a Madrid per respondre a les qüestions que plantegi la titular del Jutjat d’Instrucció número 10 de València, que investiga aquesta causa, així com les de la resta de parts personades, entre les quals LaLiga, la FEF i el Real Madrid com a acusacions.

És la segona ocasió en què es posposa la seva compareixença davant el tribunal, des de la primera fixada inicialment per al juny passat, que va ser cancel·lada per trobar-se el futbolista de vacances a l’estranger.

Durant el València-Madrid del 21 de maig, Vinícius va denunciar haver patit insults racistes per part d’uns aficionats que es trobaven després de la porteria i que va suposar que el partit estigués detingut durant diversos minuts per aquest motiu.

Els fets van ser denunciats per LaLiga, com ja havia realitzat altres vegades davant de situacions semblants viscudes per Vinicius i altres jugadors.

A més del seguidor a què va assenyalar Vinicius, la policia va identificar dos més mitjançant els enregistraments de les càmeres que va posar a la seva disposició el València CF, que va anunciar que prohibirà l’entrada a Mestalla de per vida a aquests tres seguidors.

Aquests tres aficionats -d’entre 18 i 23 anys- ja van declarar davant de la jutgessa i estan investigats en una causa oberta per un suposat delicte d’odi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)