Més futbol

FUTBOL

Dol en el futbol anglès per la mort sobtada de Maddy Cusack (Sheffield United)

El club no ha informat de la causa de la mort de la jugadora, que tenia 27 anys i havia renovat al juliol

La futbolista anglesa Maddy Cusack ha mort de forma sobtada als 27 anys, segons ha informat el seu club, el Sheffield United, que juga a la Championship, la segona categoria del seu país. Cusack va arribar a l’equip després de passar pel Birmingham, l’Aston Villa i el Nottingham Forest. També havia jugat en les categories de base de la selecció anglesa. La temporada passada va esdevenir la primera jugadora del club en arribar als cent partits i era tota una referència per les seves companyes.

Cusack, que era migcampista, també havia treballat en el departament de màrqueting del club, que l’havia renovat el passat mes de juliol. “El Sheffield United FC està devastat per informar d’aquesta notícia. El club i la seva família agrairien un període de privacitat i no faran més comentaris en aquest moment tan trist”, ha escrit el club en les seves xarxes socials. La federació anglesa també va redactar una emotiva nota de comiat per la jugadora en nom de tots els clubs i les Lionesses, la selecció nacional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)