1a femenina

El Madrid perd Caroline Weir per tota la temporada

Males notícies per al Real Madrid, el màxim rival del Barça a la Lliga F. El conjunt blanc perd a Caroline Weir, l’estrella de l’equip, per tota la temporada. La futbolista escocesa va lesionar-se amb la seva selecció en el partit contra Bèlgica del passat dimarts i s’han confirmat els pitjors pronòstics. Weir pateix un trencament del lligament encreuat del genoll esquerre, serà operada en els pròxims dies i es perdrà el que resta de temporada.

Caroline Weir, de 28 anys, va arribar al Madrid l’estiu de l’any passat procedent del Manchester City. En el seu primer any a la lliga espanyola, l’escocesa va ser titular fix en l’equip d’Alberto Toril. Va jugar 28 partits de la competició domèstica, tots des de l’inici, va marcar 19 gols i va repartir 11 assistències. També va firmar 6 gols en 9 partits de la Champions League i 2 en la copa de la reina. Sense cap mena de dubte, serà una baixa sensible per al Madrid aquest curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)