1a divisió

Contra l’‘ésser superior’

Real Madrid. Florentino Pérez és acusat per José Manuel Villarejo de subornar àrbitres. El president del club blanc respon denunciant l’excomissari, que, juntament amb Javier Tebas, el titlla d’“intocable”

Ja fa molt de temps, concretament l’any 2005, que Emilio Butragueño, llegenda del Real Madrid i executiu del club, càrrec que encara té, va qualificar el president de l’entitat madridista, Florentino Pérez, “d’ésser superior”. “Estar a prop seu és un ensenyament diari. Com tots aquells que tenen èxit, és una persona molt persistent. És un líder i està acostumat a manar”, va dir aleshores. “És un ésser superior”, va completar. I, 18 anys després, l’apel·latiu al jerarca blanc continua sent recurrent, encara que també n’hi ha que ho fan des d’una segona lectura, diferent de la que va fer Butragueño en aquell moment. És el cas de José Manuel Villarejo, comissari de policia jubilat, i Javier Tebas, el president de LaLiga, que van referir-se ahir a Florentino com a “intocable”.

Villarejo, doncs, en una nova entrevista a RAC1, va parlar de Florentino. “Abans d’això [del cas Negreira], ja havia detectat el mateix amb el Madrid”, va començar, acusant el president del club madridista de subornar àrbitres, i va continuar explicant per què no va haver-hi conseqüències. “És impossible judicialitzar alguna cosa en aquest país que afecti el senyor Florentino. Seria un suïcida qui s’atrevís a fer-ho. Florentino és intocable. Primer ho va ser el senyor Botín i ara ha ocupat el lloc Florentino”, va completar. Més tard, Tebas li va donar la raó. “Que Florentino és intocable és una cosa que em crec. És vox populi. Ho sap tothom i és una dada objectiva”, va assegurar el màxim mandatari de LaLiga, que també va referir-se a l’acusació de comprar àrbitres que Villarejo va fer a Florentino: “Si té alguna cosa, que ho demostri.”

Les declaracions de Villarejo, òbviament, van aixecar polseguera i Florentino va respondre. El president del Real Madrid el denunciarà. “Florentino Pérez ha disposat la presentació immediata de la corresponent acció judicial contra l’excomissari Villarejo per les falses acusacions fetes a l’emissora catalana RAC1”, va explicar en un comunicat.

Rosell: “M’ho ha de dir en Jan”

Després que Villarejo relacionés Joan Laporta com algú que va filtrar informació sobre Sandro Rosell, detingut el 2017 i que va passar dos anys en presó preventiva per un cas del qual va ser absolt, l’expresident del Barça va parlar ahir a Catalunya Ràdio. Laporta, que va negar-ho, va intentar contactar amb Rosell, sense èxit. “No m’ho vull creure”, va dir Rosell. “El millor que podem fer és quedar amb el Jan i que m’ho digui ell a la cara perquè sé quan menteix”, va afegir-hi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)