1a divisió FEF

El Nàstic domina però no troba el camí del gol (0-0)

Els grana empaten a zero al Nou Estadi contra la Ponferradina i els dos equips contiuaran primer i segon, respectivament

El Nàstic rebia aquesta tarda la visita de la Ponferradina, segon classificat, amb l’oportunitat d’obrir forat al capdavant de la classificació. Els de Dani Vidal, però, no han pogut passar de l’empat a zero tot i haver dominat bona part del partit i haver gaudit de les millors ocasions, de manera que continuaran amb dos punts d’avantatge en la primera posició.

Els primers minuts han estat de tempteig i qui ha tingut les aproximacions més perilloses ha estat la Ponferradina, tot i que no ha arribat a disposar de cap ocasió. A poc a poc el Nàstic s’ha anat sentint més còmode sobre la gespa i ha començat a amenaçar la porteria rival. Borja Martínez ha fet el primer avís (13’), però les ocasions més clares han arribat abans del descans, quan la defensa ha evitat una rematada a plaer de Joan Oriol (37’) i ha evitat sobre la línia el gol de Pablo Fernández a la sortida d’un córner (42’).

En la segona part ha continuat el mateix guió, amb un Nàstic concedint molt poc a la Ponferradina i arribant amb força perill en accions puntuals. De nou, però, ha faltat punteria. Les ocasions més clares, pràcticament de manera consecutiva (62’ i 65’), les ha tingut Andy Escuderos amb dues rematades que no han trobat porteria per ben poc, sobretot la segona. Marc Fernández i Gorka Santamaria han tingut les últimes ocasions d’un partit en què la Ponferradina ha acabat amb deu per l’expulsió de Sibille quan només quedava un minut de temps afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)