Eurocopa

Gol de Gavi en el triomf (0-1) de la selecció espanyola

La selecció espanyola ha cerificat avui la presència a l’eurocopa de 2024. El combinat estatal s’ha imposat (0-1) a Noruega amb gol blaugrana, de Gavi (49’) en la segona meitat. El migcampista ha disputat 79 minuts, l’altre culer Ferran Torres, també ha estat titular i ha disputat 71 minuts.

La primera part ha estat igualada i marcada per un gol anul·lat a Morata. El davanter de l’Atlético ha empès una pilota que ja entrava a la porteria noruega, fruit d’un refús d’un defensa. L’àrbitre ha interpretat que el davanter ha intervingut en l’acció del defensa i com estava en fora de joc, ha invalidat la diana.

I després del descans ha emergit Gavi, per recollir un refús després d’una jugada enrevessada i amb un xut amb l’esquerra ha decantat la balança. Fins al final, l’equip entrenat per Luis de la Fuente ha estat superior, encara que els noruecs amb Haaland i Odegaard, han generat alguna arribada de cert perill.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)