1a divisió

Nacho jugarà el clàssic

El comitè de competició de la FEF ha decidit rebaixar la sanció que fa un parell de setmanes va imposar a Nacho per la duríssima entrada que va fer a Portu a escassos instants del final de l’enfrontament entre Girona i Real Madrid (0-3) del passat 30 de setembre i que li va suposar veure la cartolina vermella directa. En primera instància, el comitè va anunciar un càstig de tres partits per al central madridista, però avui ha fet marxa enrere i ha reduït la sanció a dos partits, després d’acceptar la petició que va fer el Real Madrid.

La FEF ha anunciat la modificació en un comunicat: “Estimar parcialment el recurs formulat pel Real Madrid CF contra la resolució del Comitè de Disciplina de la FEF, de 3 d’octubre de 2023, confirmant l’existència d’una infracció de l’article 122 del CD de la FEF, però reduint la sanció imposada a José Ignacio Fernández Iglesias a DOS PARTITS, amb una multa complementària de 700 € al club i 600 € a l’infractor, en aplicació de l’article 52 CD”. D’aquesta manera, Nacho complirà l’últim partit de sanció aquest cap de setmana contra el Sevilla i estarà disponible per al clàssic contra el Barça de dissabte 28 a les 16:15h a l’estadi olímpic Lluís Companys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)