Eurocopa

Debut i golàs de Fermín amb la sub-21 (0-4)

Sub-21. L’equip de Santi Denia ha golejat contra el Kazakhstan en un partit classificatori per a l’europeu del 2025, amb protagonisme destacat de Fermín López i amb Pablo Torre també titular

Debut somiat de Fermín López amb la selecció espanyola sub-21. Golàs i golejada contra el Kazakhstan (0-4), a l’Astana Arena, en un partit corresponent a la fase de classificació per a l’europeu del 2025. El jugador del Barça ha necessitat només onze minuts per deixar la seva petjada en el partit. Fermín ha agafat una pilota a la frontal de l’àrea i ha col·locat l’esfèrica a l’escaire. Millor debut impossible a les ordres de Santi Denia. Ell ha estat l’autor del 0-1. En la segona part han marcat els valencianistes Diego López i Fran Pérez, i Samu Omorodion ha fet el quart en el minut 90.

També ha tingut minuts el jugador del Girona Pablo Torre. El càntabre ha estat titular i ha jugat 72 minuts. Arnau Martínez no ha jugat cap minut. El lateral dret l’ha ocupat Hugo Novoa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)