Lliga de les Nacions

Jenni Hermoso torna al tauler

Nations League. Montse Tomé rectifica respecte a l’anterior llista i convoca Hermoso per primer cop després de l’escàndol Rubiales

Jenni Hermoso torna a la roja. La dama torna al tauler. De mica en mica algunes peces recuperen el seu estatus en la partida, no totes perquè Mapi León, Patri Guijarro, Clàudia Pina i Sandra Paños continuen en fora de joc. En el cas d’Hermoso, Montse Tomé ha rectificat respecte a l’anterior convocatòria polèmica i l’ha citat per als partits de la Nations League contra Itàlia (27 d’octubre) i Suïssa (dia 31). Jenni torna a la selecció per primer cop després de l’escàndol Rubiales i Tomé va argumentar ahir així la decisió: “Després de l’anterior concentració, ens vam posar en contacte amb ella. Era una jugadora que volíem protegir, ja ho vaig explicar. En el seu moment, tenint en compte on estava centrat el focus, vam entendre que era millor que no vingués. Va ser una decisió presa pensant en ella. Ara l’he vist millor i tenim ganes de veure-la.” Tomé no surt del guió preestablert.

En la llista de 23 convocades, hi figuren set jugadores del Barça: Cata Coll, Ona Batlle, Paredes, Aitana, Alèxia, Mariona i Salma Paralluelo, baixa per lesió en l’anterior cita. També hi són les catalanes Laia Aleixandri i Anna Torrodà, novetat en la llista. El grup el completen Misa, Enith, Ivana, Olga, María Méndez, Oihane, Abelleira, Maite Oroz, Athenea, Esther, Inma Gabarro, Lucía García i Amaiur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)