1a divisió FEF

El Cornellà suma un punt en un partidàs a Las Gaunas (2-2)

Els verds empaten a dos davant la SD Logronyès en un partit marcat per vint minuts de bogeria en els quals s’han marcat tots els gols

La Unió Esportiva Cornellà ha tret un punt valuós de Las Gaunas després d’empatar davant la SD Logronyès (2-2) en un partit que ha estat absolutament marcat per vint minuts d’autèntica bogeria al primer temps, durant els quals s’han anotat els quatre gols. Els verds s’han quedat amb les ganes d’aconseguir el triomf després d’avançar-se en fins a dues ocasions.

Ha arrencat elèctric el partit. El Cornellà ha tingut la primera ocasió amb una rematada de cap del jove Carles Garrido que ha marxat molt a prop del pal (7’). I sobre el quart d’hora de joc ha arribat el primer gol, obra de Clau Mendes, que ja en suma cinc aquesta temporada. Una diana que avançava als catalans i que desfermaria la bogeria que ha tingut lloc durant els instants posteriors.

Set minuts després ha empatat Trespalacios. Però el Cornellà s’ha tornat a avançar al 25’ amb un gol d’Ayala en un servei de cantonada. Però tampoc seria definitiu. Els locals han tornat a posar les taules deu minuts més tard amb una diana de Rubio. Primera meitat espectacular d’ambdós conjunts en un autèntic partidàs a Las Gaunas.

El segon temps, com es podia esperar, ha estat molt més tranquil. Tot i això, els navarresos han pogut anotar el segon en alguna ocasió aïllada, però ha aparegut Yari sota pals per evitar-ho. El Cornellà suma un punt més i es manté a prop de la zona de play-off.