Més futbol

Constituïda la comissió mixta acordada entre la selecció espanyola, la RFEF i el CSD

La selecció espanyola femenina s’ha concentrat aquest matí a Las Rozas per tal de preparar els dos pròxims partits de la Nations League contra Itàlia i Suïssa. Abans de centrar-se en la competició, però, s’ha plasmat un dels acords que es van tancar en la reunió que les jugadores, la federació espanyola i el CSD van tenir a Oliva el passat mes de setembre. Es tracta de la comissió mixta, que pretén impulsar el futbol femení a través d’un protocol general d’actuació i que vetllarà per tal que es compleixin tots els punts que es van acordar ara fa un mes.

L’inici d’aquesta nova etapa s’ha escenificat amb una trobada entre les futbolistes, el president de la comissió gestora de la RFEF, Pedro Rocha, i el president del CSD, Víctor Francos. En el nom de les jugadores, han firmat les tres capitanes per aquesta concentració: Irene Paredes, Alèxia Putellas i Olga Carmona. En l’acte, evidentment, també hi era Jenni Hermoso, que ha tornat a la selecció.

“És un dia alegre, però que no s’hauria d’haver produït mai”, ha dit Víctor Francos. “Aquest acord és fruit del diàleg i marcarà l’inici d’un camí de canvi. Vull agrair el compromís de les jugadores i el fet d’haver estat valentes”, ha continuat. Per la seva part, Pedro Rocha ha explicat que s’ha escoltat a les jugadores. “Estem intentant solucionar-ho tot. La federació té les portes obertes davant qualsevol problema”, ha dit Rocha, que també s’ha referit a Jenni Hermoso. “Ha patit i té el suport de la casa pel que necessiti. Cal obrir la federació i treballar amb estabilitat. El repte és gran”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)