Champions

El Real Madrid pateix però guanya (1-2) al camp del Braga

El Madrid ja pensa en el clàssic. El conjunt blanc s’ha imposat (1-2) al feu del Braga i té la classificació encarrilada. Els madridistes lideren el grup amb 9 punts, seguit del Nàpols amb 6, que ha guanyat (0-1) també a l’Union Berlín.

En la primera part no hi ha hagut un dominador clar, però el Real Madrid ha estat qui més ha afinat. Rodrygo (16’) després d’una passada de Vinicius ha colpejat per avançar-se, mentre que els portuguesos, que han disposat d’un parell de clares ocasions no han encertat. Després del descans, els blancs han fet un pas endavant i s’han imposat. Han tocat prop de l’àrea i han generat ocasions fins que Bellingham (61’), assistit de nou per Vinicius ha fet el 0-2. Semblava definitiu, pel resultat i el joc, però el Braga s’ha esperonat aviat amb Álvaro Djaló (63’) escurçant distàncies. Des d’aleshores, els lusitans han collat, n’han tingut alguna de clara per empatar però Kepa i la mala punteria ho han evitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)