Champions

Empat de l’Atlético i triomfs de PSG i Manchester City

L’Atlético no ha passat de l’empat (2-2) al feu del Celtic, que ha sumat els primers punts en la Champions League aquest curs. Ha estat un partit d’alternatives el que han disputat escocesos i madrilenys -que han acabat amb un home menys per expulsió de De Paul- que ha estat obert fins al final. S’ha avançat aviat el Celtic via Furuhashi (4’); ha empatat Griezmann (25’) marcant el refús d’un penal que ell mateix ha fallat; i ha tornat a colpejar Palma (28’) pel Celtic abans del descans. Després, Morata (53’) ha fet l’empat que ja no s’ha mogut.

Tot i això, els de Simeone, es mantenen invictes, amb 5 punts. El seu grup,l’ E, el lidera el Feyenoord, amb sis punts, que ha guanyat (3-1) al Lazio, que segueix de prop l’Atlético, amb 4.

El grup F, el de la mort, el PSG ja és el líder. El conjunt orientat per Luis Enrique s’ha imposat (3-0) al Milan amb dianes de Mbappé (32’), Kolo Muani (53’) i Kang-in Lee (89’) i va primer amb sis punts. El segueixen amb 4 Newcastle i Dortmund, que avui s’han enfrontat amb victòria borusser (0-1). El Milan, amb 2 punts va últim, però es manté amb opcions.

Pel què fa al grup del campió (G), del Manchester City sembla ja decidit. Els citizens han superat (1-3) al Young Boys, amb doblet de Haaland (67’ i 86’) i un altre d’Akanji (48’), i porten 9 punts de 9 possibles. El Leipzig, que porta 6, és l’únic que li pot discutir la primera plaça. Els alemanys han vençut (3-1) a l’Estrella Roja amb golàs inclòs de Xavi Simmons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)