1a divisió

Ancelotti: “En un clàssic mai hi ha favorits”

L’entrenador del Real Madrid, Carlo Ancelotti, no creu que sigui un clàssic determinant i ha confirmat la presència de Jude Bellingham al duel de demà. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El clàssic

“Estem motivats. És un partit important i especial, com cada clàssic. Hem de tenir en compte que és el primer de la temporada. Segur que n’hi haurà més perquè hi ha moltes oportunitats entre la copa, la supercopa i potser la Champions. Arribem bé. Tenim tota la il·lusió per fer un gran partit”.

El Barça

“És un gran equip. Té bona organització en tots els sentits, tant ofensivament com defensivament. Han entrat jugadors joves amb molta qualitat i esperem el Barça de sempre”.

Marca la temporada?

“Només és un partit important. Val tres punts i té incidència en la dinàmica d’un equip perquè guanyar el clàssic és important per a l’afició i per a tots. A nivell de classificació, la temporada és molt llarga, hi ha molts equips a dalt (Girona o Atlético) i la lliga serà competida fins al final. Ara és aviat per dir que aquest partit determinarà alguna cosa en termes de punts. És important per altres coses”.

Bellingham

“Està bé, recuperat. Ha fet una bona recuperació i se li ha tret la càrrega que tenia. Com motivar-lo pel clàssic? No necessita explicacions. Tot el món sap perfectament què és el clàssic. És un partit que tothom veu, dels més importants del món”.

Lesionats del Barça

“Per a mi, el més important és que juga Bellingham. Posaré la millor alineació possible. Jugui l’onze que jugui, nosaltres tenim el nostre paper i hem d’intentar fer-ho bé demà”.

Joves de La Masia

“Ha destacat molt Lamine, però Fermín també ha jugat partits molt bons. Són joves que tenen futur, però nosaltres també. Jude, Vinicius, Camavinga, Tchouaméni, etc. A vegades ens oblidem que tenim futbolistes joves i de la pedrera”.

“Els joves del Barça han aprofitat la realitat que tenen, amb moltes lesions. Quan tens baixes has d’incorporar a joves. Nosaltres en tenim tres o quatre que estan a prop de jugar amb el primer equip”.

Com està ell?

“Jo estic molt bé. És un partit del qual m’agrada formar-ne part. Preparar-lo és una il·lusió i una motivació. He descansat bé. Venim d’encarrilar la fase de grups, en una dinàmica bona i és el millor moment per jugar un gran partit”.

Florentino no va a la llotja

“Les decisions que ha pres sempre han estat pel bé del club”.

Lateral esquerre

“Camavinga ho ha fet bé. Mendy té avantatge perquè va descansar en la Champions. Tinc confiança en tots. Sé perfectament que qui comenci el partit aportarà molt i qui es quedi a la banqueta, també”.

Gil Manzano

“És dels millors d’Europa. És el perfil just per xiular un partit com aquest”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)