Més futbol

Jenni reapareix i dona la victòria a la selecció espanyola (0-1)

Tercer triomf en tres partits per a la selecció espanyola femenina en aquesta Nations League. El combinat de Montse Tomé ha superat Itàlia per la mínima (0-1) malgrat haver disposat d’ocasions de sobres per encarrilar el duel molt abans. L’autora del gol ha estat Jenni Hermoso en el minut 89, en el que era el seu primer partit des del mundial.

Cinc blaugrana han sortit d’inici en l’onze espanyol: Cata, Ona, Alèxia, Mariona i Aitana. La migcampista blaugrana, que dilluns pot guanyar la Pilota d’Or, ha estat de les més actives, amb jugades marca de la casa. La portera italiana, però, li ha negat el gol amb una gran mà. També Mariona ha fregat el 0-1. En la segona meitat, les ocasions han estat menys clares però Espanya ha continuat trepitjant camp contrari. Salma, que ha sortit a la mitja part, i Codina han avisat. Al final, però, l’heroïna ha estat Jenni Hermoso. La madrilenya ha reaparegut de la millor manera i ha recollit una pilota morta dins l’àrea per fer el gol de la victòria (89’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)