Copa

Un competitiu Manresa cau en la pròrroga contra l’Oviedo (1-2)

Derrota cruel del Manresa en la primera ronda de la copa. Els manresans han fet un partit molt digne i competitiu contra l’Oviedo, dues categories superior, però no han pogut evitar la derrota en aquesta eliminatòria que s’ha decidit en la pròrroga.

El partit no ha començat bé pels interessos del Manresa, que ha vist com l’Oviedo s’avançava en el marcador ben aviat (3’) amb un gol de Masca a la sortida d’un córner. Els de Xavi Corominas no han tardat gens a reaccionar, i en el minut 23 Baquero ha fet el gol de l’empat amb un xut des de la frontal de l’àrea. Aquesta diana ha permès al quadre català treure’s la pressió de sobre i igualar el duel, tot i que els visitants han acabat tenint força més ocasions per fer el segon a les acaballes de la primera part. El segon temps també ha estat molt igualat, amb ocasions per ambdós conjunts però sense encert final. El Manresa ha resistit en uns últims instants de bogeria i s’ha arribat al final del partit amb l’empat 1 en el marcador. En la pròrroga, l’Oviedo ha estat el que ha tingut la possessió de la pilota, però no aconseguien generar perill davant una defensa molt sòlida dels locals. Fins que en el 112’ ha arribat el gerro d’aigua freda amb el gol de Masca que situava l’1 a 2 final.