1a divisió

El Madrid punxa i el Girona és líder

1a divisió. El conjunt orientat per Carlo Ancelotti empata sense gols contra el Rayo i l’equip gironí es posa primer en solitari

Real Madrid 0 Rayo Vallecano 0

REAL MADRID:Kepa; Carvajal. Rüdiger, Alaba, Frah García (Kroos, 72’); Valverde, Modric (Rodrygo, 70’), Camavinga (Nacho, 85’), Bellingham; Vinicius i Joselu.RAYO VALLECANO:Dimitrievski; Ratiu, Mumim, Lejeune, Espino; Óscar Valentín, Unai López (Trejo, 60’), Ciss (Kike Pérez, 61’); Isi (De Frutos, 86’), RDT (Falcao, 75’) i Álvaro García (Bebe, 75’).GOLS:Cap.ÀRBITRE:Martínez Munuera (col·legi valencià).T.G.:Als locals Rüdiger, Camavinga i Vinicius; als visitants Dimitrievski, Lejeune, Ratiu, Ciss i Trejo.

El Real Madrid no va poder amb el Rayo Vallecano. L’equip orientat per Carlo Ancelotti va empatar (0-0), resultat que deixa el Girona líder en solitari. Una fita històrica anant per la jornada 12. El conjunt que entrena Míchel va primer, amb 31 punts, seguit dels madridistes, amb 29, del Barça, amb 27, i de l’Atlético, amb 25. Paraules majors. Una cosa impensable. I més: els gironins superen de 10 punts el cinquè, l’Athletic Club, és a dir, que tenen un marge important per seguir i mantenir-se en posicions de Champions League.

El Girona, doncs, ja no comparteix lideratge amb el Real Madrid. El sol punt que van sumar els madridistes contra el Rayo que entrena Francisco, extècnic del conjunt blanc-i-vermell, n’és la causa. La realitat és que no va afinar ahir l’equip blanc. El conjunt de Vallecas va saber resistir i el Madrid, tot i collar per moments, sobretot al final com acostuma a fer, tampoc va generar moltes ocasions de perill clares. A la primera part sí que va tenir-ne dues de diàfanes via Valverde i Joselu, ben resoltes pel porter Dimitrievski. I en la segona, el més destacat, tot i estar a prop de l’àrea del rival, va ser un gol anul·lat a Vinicius per clar fora de joc previ de Joselu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)