Champions

Real Madrid, Real Sociedad, Inter i Bayern, classificats

El Real Madrid ja és als vuitens de final de la Champions League. El conjunt entrenat per Carlo Ancelotti ha golejat (3-0) al Braga i ha segellat la classificació per a la següent fase. Amb un empat en la propera jornada contra el Nàpols al Santiago Bernabéu segellarà la primera plaça de grup. De fet, els partenopeus, que han punxat avui (1-1) contra l’Union Berlín, poden veure compromesa la seva classificació si no puntuen al feu blanc.

L’equip madridista doncs ha estat molt còmode aquesta nit davant el Braga. I això que ha començat amb un penal en contra que Lunin (6’) li ha aturat a Djaló. El porter ucraïnès ha estat titular avui, ja que Kepa s’ha lesionat durant l’escalfament. Després d’axiò, el Madrid ha aprofitat tot l’espai que deixava a l’esquena un conjunt lusità que anava cap amunt i no ha donat opció. Brahim Díaz (27’), Vinicius (58’) i Rodrygo (61’), han estat els golejadors.

La Real Sociedad goleja i es planta a vuitens

La Real Sociedad ha ofert un festival a la primera part contra el Benfica (3-1) en què en la primera mitja hora de joc ja guanyava 3-0, havia fallat un penal i li havien anul·lat dos gols. Mikel Merino (6’), Oyarzabal (11’) i Barrenetxea (21’) han marcat pels txuri-urdin i Rafa Silva (49’) ha maquillat després del descans. Els d’Imanol Alguacil ja son a vuitens de final, juntament amb l’Inter, que ha superat (0-1) el RB Salzburg.

El Sevilla, fatal

L’equip sevillista ha estat àmpliament superat per l’Arsenal (2-0) i, tot i només portar 2 punts, continua amb opcions a classificar-se. El PSV i el Lens, que han empatat (1-1), porten cinc punts i l’Arsenal 9.

El Bayern, classificat

El Bayern ha superat (2-1) al Galatasaray i ja està classificat. Kane, que porta 15 gols a la lliga i 4 a la Champions, ha estat l’artífex del triomf bavarès amb un doblet. Els de Thomas Tuchel ja estan classificats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)