Més futbol

El repte de Robert Vila a la selecció catalana amateur

La selecció catalana amateur tornarà a competir, després de quatre anys, i ho farà amb Robert Vila com a nou responsable a la banqueta. L’exentrenador d’equips com el Palafrugell, el Cassà i el Girona B, i director esportiu del Tossa, assumeix el repte amb Manel Rossell com a ajudant. “Ens trobem en el punt de partida de convertir la selecció en un equip reconeixible i compenetrat per competir a la copa de les Regions UEFA”, comenta Robert Vila. Catalunya afrontarà a València la primer fase del campionat autonòmic i s’enfronta al conjunt amfitrió i Navarra.

“Ens hem trobat amb la predisposició de clubs, directius i jugadors, per representar Catalunya amb la responsabilitat que pertoca”, destaca el nou seleccionador català. “Volem plasmar la nostra idea de ser protagonistes en les diferents fases del partit i entendre que hem de ser camaleònics per afrontar les situacions que se’ns plantegin en les eliminatòries”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)