Més futbol

Aleix Garcia, una de les principals novetats de la llista d’Espanya

Luis de la Fuente acaba de donar la llista de 25 futbolistes que disputaran amb la selecció absoluta estatal els dos propers partits de classificació per la propera Eurocopa. Els dos duels seran del tot intranscendents pel combinat espanyol, que ja va segellar matemàticament en l’anterior aturada per seleccions la seva classificació. Potser és per això que De la Fuente ha donat entrada a fins a quatre jugadors que mai havien estat cridats per competir amb l’absoluta d’Espanya, i una de les principals novetats és la del migcampista del Girona, Aleix García, que juntament amb Riquelme, Remiro i Grimaldo s’estrenaran.

Finalment no entra en la convocatòria per jugar contra Xipre i Geòrgia Eric Garcia, en la prellista del seleccionador. La llista completa la formen: Unai Simón (Athletic), Raya (Arsenal), Remiro (Real), Carvajal (Madrid), Jesús Navas (Sevilla), Iñigo Martínez (Barça), Pau Torres (Aston Villa), Le Normand (Real), David Garcia (Osasuna), Gayà (València), Grimaldo (Leverkusen), Rodri (City), Zubimendi (Real), Riquelme (Atlético), Mikel Merino (Real), Gavi (Barça), Fabián (PSG), Sancet (Athletic), Aleix Garcia (Girona), Morata (Atlético), Joselu (Madrid), Ferran (Barça), Lamine Yamal (Barça) i Oyarzabal (Real).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)