Més futbol

Leo Messi s’endinsa en els eSports

L’argentí dona el tret de sortida a la seva etapa com a cofundador en els eSports, juntament amb Kun Agüero i l’equip de KRÜ

El creixent interès dels jugadors pels esports electrònics ha anat en augment, i no tan sols com una mera afició, sinó com un camp en el qual busquen brillar amb la mateixa intensitat amb la qual ho fan en el futbol. Molts futbolistes busquen acostar-se a les noves generacions, i és per això que els eSports s’han convertit en el seu pont cap al futur, fent-ho a través d’aquesta emocionant fusió entre l’esport tradicional i l’era digital.

En aquesta ocasió, un autèntic boom ha sacsejat amb força el món del gaming i els eSports. La notícia que ha marcat el cim de la indústria és l’associació de la icònica figura de Leo Messi com a copropietari de l’equip del seu amic i exdavanter del Manchester City Kun Agüero, KRÜ eSports. L’emocionant anunci es va donar a conèixer a través d’un vídeo compartit per Agüero aquest dimarts en les seves xarxes socials aquest dimarts, deixant a tots en sorpresa.

Messi, la punta de llança en la franquícia de David Beckham en la MLS, està vivint un moment més tranquil en la seva carrera, està a la recerca de nous objectius i ambicions. El notable és que cada vegada s’involucra i participa més activament en una faceta inexplorada. Aquesta nova dimensió de Messi captiva l’interès i l’entusiasme dels seus seguidors.

Els futbolistes que encapçalen els eSports

Aquesta incursió de l’astre argentí en el món dels eSports el situa al costat d’altres disset jugadors que ja han aconseguit pertànyer o establir els seus propis clubs en aquesta indústria en ràpid creixement, com és el cas de noms destacats com Gerard Piqué (KOI), César Azpilicueta (Falcons), David De Gea (Rebels Gaming), Thibaut Courtois (DUX Gaming) o Carlos Casemiro (Case eSports). Aquestes figures del futbol han demostrat el seu compromís amb els esports electrònics, obrint camí en aquesta emocionant revolució.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)