1a divisió

El Vila-real destitueix Pacheta

El Vila-real ha decidit destituir al seu tècnic tot i que ahir l’equip groguet va sumar els tres punts en el partit de la lligueta de l’Europa League que el va enfrontar al Maccabi de Haifa (1-2). El conjunt castellonenc ja va fer fora del càrrec Quique Setién després de la disputa de la quarta jornada i ara fa el mateix amb José Rojo Martín Pacheta que haurà dirigit a l’equip en dotze partits en total –vuit de lliga, tres d’Europa League i un de copa.

Tot i estrenar-se amb victòria a casa contra l’Almeria en la cinquena jornada, Pacheta només ha aconseguit una segona victòria en la lliga amb el submarí, en l’onzena jornada al camp del Granada (2-3). En total, el balança en el campionat domèstic, que és el que s’endú per davant al tècnic, és de dos triomfs, tres empats i tres derrotes, un bagatge insuficient per a un Vila-real que aspira darrerament a classificar-se per disputar competicions europees tot i l’estiu convuls amb múltiples vendes importants.

Segons moltes informacions Marcelino Garcia Toral, que va deixar l’Olympique de Marsella fa unes setmanes amenaçat pels seus ultres, podria ser el següent encarregat d’agafar l’equip i dirigir-lo a bon port. L’asturià ja va ser entrenador groguet entre el 2013 i el 2016.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)