1a divisió

El Madrid es refà amb una golejada (5-1)

Després de l’empat contra el Rayo Vallecano de la setmana passada el Madrid no es podia permetre una nova ensopegada si volia seguir l’estela del Girona, a qui dos punts per sobre, i posar pressió al Barça abans del duel de demà contra l’Alavés. I els blancs no han fallat, signant una victòria incontestable amb una maneta contra un València que ha anat de més a menys (5-1), tot i marcar el gol de l’honor al final. Sense Bellingha, Vinícius i Rodrygo han assumit el protagonisme.

El partit s’ha posat de cara molt aviat pel Madrid, i és que Carvajal ha marcat l’1-0 amb un bon xut amb l’esquerra des de fora l’àrea (3’). El València, però, ha reaccionat bé i, després d’un xut de falta de Kroos al travesser, els visitants han tingut les millors ocasions. Hugo Duro ha gaudit de tres ocasions boníssimes per empatar el partit, però en dos ha topat amb Lunin i en l’altra, incomprensiblement, no ha arribat a rematar per poc. Perdonar al Madrid es paga i abans del descans Vinícius ha marcat el 2-0 rematant entre el pit i el braç, una centrada de Rodrygo (42’).

El 2-0 era un càstig excessiu pel València, però en l’inici de la segona part els visitants han sortit adormits. Vinícius, aprofitant la passivitat defensiva, ha marcat el 3-0 des de fora l’àrea (49’) i un minut després un error de Mamardashvili ha provocat el 4-0 de Rodrygo. El brasiler, ja en el tram final (85’), ha arrodonit la golejada davant un València que ha acabat abaixant els braços, tot i que en el minut 88 i amb un Madrid relaxat Hugo Duro ha fet el gol de l’honor.