Més futbol

Henry Colán, exjugador peruà de l’Sport Boys mor a trets a Lima

Uns desconeguts li van disparar sis trets de matinada a la zona de Barrios Altos

L’exfutbolista peruà Henry Colán, que va jugar en diferents equips de la lliga del seu país, va morir a trets dilluns passat en la zona de Barrios Altos a Lima. La notícia de la mort de Colán, que tenia 41 anys, la va avançar el seu antic club, l’històric Sport Boys, entitat on va jugar més anys, a través de la xarxa social X, abans Twitter.

Fonts policials van confirmar a mitjans locals que Colán va morir cap a les 6 del matí per un atac d’un grup de desconeguts. L’exfutbolista hauria rebut sis trets, segons Latina Televisión. Va ser traslladat a un hospital de la capital peruana però els metges no van poder salvar la seva vida.

Colán va debutar com a futbolista professional el 2002 en el CD Alfonso Ugarte i abans de retirar-se el 2018 va passar per equips de diferents categories del seu país, com l’Sport Boys, l’Sporting Cristal, l’Alianza Atlético, el Total Chalaco, el San Marcos, l’Ayacuho i l’Universidad César Vallejo. La seva posició era la de migcampista i després de retirar-se va començar a entrenar diferents equips en les categories de promoció. De fet, en els últims anys treballava de director tècnic en el Club Sport Boys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)