Copa

Rivals accessibles

Copa. El Barça jugarà contra un equip de primera FEF, l’Alba Fundación, i el Llevant Les Planes rebrà el Sevilla, en els vuitens de final

L’endemà del debut estel·lar en la Champions contra el Benfica, el Barça va conèixer el seu rival per als vuitens de final de la copa. Les de Jonatan Giráldez, eliminades de bon principi en la darrera edició després d’una alineació indeguda amb Geyse Ferreira contra l’Osasuna, buscaran treure’s la mala sensació contra l’Alba Fundación, el primer escull d’un llarg camí per aixecar la desena copa de la Reina del club. El conjunt manxec, que ha hagut de superar tres eliminatòries per arribar a aquesta fase, és un rival molt accessible per a les culers. L’Alba Fundación ocupa la sisena posició de primera federació amb tres victòries, dues derrotes i tres empats.

L’altre representant català en aquesta competició, el Llevant les Planes, se les haurà amb el Sevilla, dotzè classificat de la màxima categoria amb sis punts menys que les de Ferran Cabello, que estan fent un inici de curs per emmarcar. Els vuitens es jugaran a partit únic el 14 de gener.

Alba Fundación - Barça
Llevant LP - Sevilla
Oviedo - Tenerife
Betis - Real Madrid
Huelva - Real Sociedad
Athletic - Madrid CFF
Alavés - Atlético
València - Llevant
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)