1a divisió

Horaris definits de primera i segona per als darrers partits abans de Nadal

La lliga ha donat a conèixer els dies i hores en què es disputaran els partits corresponents a les jornades 17 i 18 de primera divisió, així com els horaris de les jornades 20 i 21 de segona divisió. Aquests partits seran els últims abans de l’inici de les festes nadalenques.

Pel que fa la jornada 17 de primera, el Barça juga a València dissabte 16 a les 21 hores i l’enfrontament es podrà seguir per Movistar+. El Girona serà l’encarregat de tancar la jornada contra l’Alabès dilluns 18 a les 21 hores amb retransmissió també de Movistar+.

En quant a la següent jornada, el Barça rep dimecres 20 de desembre a l’Almeria a les 19 hores, retransmès per Movistar+, i el Girona tornarà a ser un dels darrers equips que disputin el seu partit. L’equip de Michel jugarà dijous 21 a les 19h contra el Betis al Benito Villamarín i es podrà seguir per Movistar+.

En el calendari de segona divisió, l’Espanyol es veurà les cares amb l’Andorra dissabte 16 a les 16:15h, en directe per LaLigaTv des del país pirenaic. En la jornada 21, el conjunt blanc-i-blau juga contra el Burgos a casa dimarts 19 de desembre a les 21:30h, partit que també es podrà seguir en el canal televisiu de l’estament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)