L’Escala remunta al Badalona i celebra un final feliç (3-2)

L’Escala s’ha retrobat amb la victòria al Nou Miramar. Els escalencs, com era habitual les últimes jornades, han començat avançat-se al marcador. I tot i que els badalonins han aconseguit empatar i fins i tot remuntar-los l’1-0, convertint-lo en un 1-2 al minut 63’, els anxovencs, que havien promès deixar la pell al camp, així ho han fet, sentenciant el partit amb un 3-2 final.

Els escalencs han tingut un molt bon inici de partit. Primers minuts tranquils amb algunes arribades com el gol en fora de joc de Xumetra al minut sis de partit. Però els anxovencs no han hagut d’esperar gaire més per celebrar al primer. Amb una jugada d’Ibuki que Roger Fortuny s’encarrega de finalitzar, el Nou Miramar ha celebrat la primera diana dels locals, i el primer gol del partit (18’). El Badalona però, no ha deixat marxar els escalencs tranquils cap al descans i deu minuts després del gol de Fortu, l’escapulat Toni Larrosa, ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea per empatar el partit. I amb l’1-1 al marcador han marxat cap als vestidors.

La segona part, com si fos un deja vu de la dura derrota la jornada passada al camp del San Cristóbal, el Badalona s’ha posat per davant amb una diana de Walid al 63’ de partit. Però els escalencs, que no volien entrebancar-sedos cops amb la mateixa pedra, i repetir el cop de fa 7 dies, han reaccionat amb una diana de Xavi Aparicio, assegurant-se, com a mínim l’empat. I per fer-ho encara millor, deixar enrere un possible deja vu i començar a encarar una nova dinàmica, Xumetra va fer el tercer pels locals al primer minut del descompte. Res de perdre a l’últim minut, altre vegada. Avui els tocava als escalencs celebrar la victòria a l’últim minut, i així ho han fet. Un bon inici per inaugurar una nova etapa amb un canvi de dinàmica.