El Girona B venç al Castelldefels amb un contundent 0-3

El Girona B ha confirmat l’inici d’una nova i millor dinàmica avui a Riudarenes. La setmana passada ja van fer el primer pas guanyant per la mínima al Badalona, però avui, n’han fet tres més endavant guanyant, justament per tres dianes a 0 al Castelldefels. Un partit força igualat a l’inici, amb el porter local salvant un penal, i la resta, un Girona ordenat i efectiu que ha pogut celebrar un 3-0 a casa.

El filial blanc-i-vermell ha començat dominant el partit, però un Castelldefels ordenat, ha aconseguit arribar a l’àrea dels gironins i provocar un penal sobre Alan. Acedo, ha estat l’encarregat del visitants de xutar la pena màxima, però Lucas, el porter blanc-i-vermell, l’ha atrapat sense problemes. A partir d’aquí, ambdos equips han tingut diverses oportunitat per obrir el marcador. Tots dos conjunts han estat ordenats i han fet un bon paper, combinant-se bé, però deixant el partit obert perquè cap dels dos ha aconseguit fer entrar la pilota. I Riudarenes ha marxat al descans amb el mateix marcador que l’inici.

La segona meitat no podia començar millor pels locals. Encara no ha marcat el minut 1 el cronòmetre que Sergi Solans amb una bon acció individual des de la frontal de l’àrea ha acabat guanyant a Antonell amb un xut creuat. I a partir d’aquí, tot i que els conjunt groc ha lluitat per arribar a la porteria de Lucas, els dominadors del partit han estat els blanc-i-vermells, i Antonell, el porter visitant, ha hagut de treballar de valent per evitar que els gironins s’allunyessin encara més. Fins que ha estat impossible. Arribats al 63’ de partit, una combinació entre Almena, que feia estona que avisava, ha fet una passada de la port des de l’extrem dret a Solans, qui ho ha rematat, firmant el segon gol particular i el segon del partit. I només un minut després, Almena, que avui tenia ganes d’obrir el marcador personal, ha aprofitat una pilota morta derivada d’una transició dels grocs per ampliar les distàncies i sentenciar el partit.