Eurocopa

Alarma Gavi

La selecció espanyola ha superat (3-1) a Geòrgia en un enfrontament marcat per la lesió de Gavi. El migcampista del Barça ha hagut de ser substitut a la primera part, després que se li clavés el genoll en una acció que pinta realment malament. En les properes hores se sabrà l’abast de la lesió, que segons les primeres exploracions sembla greu.

En la victòria han jugat tres culers a més de Gavi. Iñigo Martínez (90 minuts), Lamine Yamal (25 minuts) i Ferran Torres (65 minuts) que ha assistit a Le Normand en l’1-0 i ha marcat el 2-1, després que empatés Kvaratskhelia. El 3-1 l’ha fet en pròpia porteria Lochoshvili.

L’equip dirigit per Luis de la Fuente s’assegura el lideratge de grup i serà cap de sèrie en el sorteig de la fase de grups de l’Eurocopa.