3a divisió FEF

Millorar a domicili

3a divisió FEF. El conjunt d’Àlex Marsal es desplaça fins Santa Coloma de Gramenet aquest migdia (11:45h) en la dotzena jornada de lliga

Després de dos partits consecutius i dues victòries al Municipal, els homes d’Àlex Marsal visitaran aquest migdia el municipal de Santa Coloma de Gramenet (11:45h). Amb l’últim triomf, els xampanyers es van col·locar sisens en la taula acumulant ja 18 punts.

Els altempordanesos compten amb l’avantatge de la bona dinàmica. Els colomencs, en canvi, venen de perdre per la mínima al camp de la Montañesa, on cap equip n’ha sortit puntuant, en excepció, justament, del Peralada, que va aconseguir marxar de Nou Barris amb un punt. I a més a més, la FE Grama compte amb 4 punts menys, que els deixen en l’onzena posició. Com a locals però, els barcelonins acumulen 2 victòries, 2 empats i només una derrota contra el Reus i per la mínima.

Justament l’última experiència dels peraladencs a domicili és l’empat a Nou Barris, però confien que, amb l’empenta de les dues victòries, aquest cop el resultat siguin tres i no un punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)