Més futbol

El Palau Sant Jordi vibra amb el futbol mixt

La Kings League va escriure un altre capítol en la seva particular història, amb la disputa de la final de la Kingdom Cup, la primera competició mixta de futbol.

La coincidència de les plantilles femenines i masculines dels equips era la innovació de la Kingdom Cup, que va reunir 12.061 aficionats al Palau Sant Jordi. El torneig final anual de la Kings League va culminar amb una final a quatre en què l’equip d’Ibai Llanos, els Porcinos, es va imposar en la final a l’Ultimate Mostoles, l’equip de DJMariio (7-2). Hi havia en joc, a més del trofeu, un premi de 100.000 euros.

El fenomen Kings League va fer vibrar els seus seguidors. No només va captar la màgia del moment, sinó que també va retre homenatge al torneig de futbol 7 del 1999 disputat al Palau Sant Jordi, en què el Barça de Piqué es va enfrontar al Madrid en una emocionant final.

Amb una barreja de futbol i espectacle, la Kings League va posar el colofó al primer any amb aquest torneig mixt que vol ser transformador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)