Champions

El Madrid i l’Arsenal lliguen el primer lloc

El Real Madrid serà primer de grup. El conjunt dirigit per Carlo Ancelotti ha superat (4-2) al Nàpols i s’assegura el privilegi amb, de moment, ple de punts. Els blancs, juntament amb el Manchester City, son els únics que ho han guanyat tot.

Al Bernabéu s’ha vist un matx d’alternatives. Primer s’ha avançat l’equip partenopeu amb gol de Gio Simeone (9’), però de seguida el Madrid ha capgirat via Rodrygo (11’) i Bellingham (22’). En la segona meitat, Anguissa (47’) ha fet l’empat, però al final, el conjunt madridista s’ha emportat la victòria amb dianes del jove Nico Paz (84’) i Joselu (94’).

El Sevilla, eliminat

El Sevilla està eliminat de la Champions League. L’equip andalús ha perdut (2-3) contra el PSV, en un partit que guanyava 2-0 i en què ha sucumbit quan s’ha quedat amb un home menys per l’expulsió d’Ocampos (66’). No obstant això, l’equip entrenat per Diego Alonso –ratificat pel president José Castro just acabat el partit– segueix amb opcions de jugar l’Europa League. Haurà de guanyar en l’última jornada al feu del Lens. D’altra banda, en aquest grup (B), l’Arsenal que ha golejat (6-0) al Lens, s’ha assegurat la primera posició del grup.

El United, fatal

El Manchester United està protagonitzant una Champions League dantesca. Tot i això, manté les opcions de ser segon de grup (A). Els red devils només han guanyat un partit i n’han empatat un altre, avui, contra el Galatasaray (3-3) i son últims de grup. Per passar als vuitens de final però no ho tenen fàcil. Primer, en l’última jornada hauran de guanyar al Bayern –que ha empatat (0-0) amb el Copenhague però ja té garantida la primera posició– a Old Trafford i, després, hauran d’esperar que Copenhague i Galatasaray, que s’enfronten a Dinamarca, empatin.

La Real i l’Inter se la jugaran

La Real Sociedad i l’Inter es disputaran el lideratge del grup a San Siro en l’última jornada. Avui tots dos han empatat. Els txuri-urdin han empatat (0-0) amb el Salzburg i l’Inter (3-3) amb el Benfica. L’empat al feu de l’Inter beneficiaria a la Real que acabaria líder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)