Premier

City i Tottenham empaten i l’Arsenal en surt beneficiat

Tarda boja a la Premier League. Tres dels equips candidats al títol han protagonitzat dos partits espectaculars.

El Liverpool ha derrotat el Fulham per 4-3 després d’una remuntada màgica. El conjunt de Jürgen Klopp ha marxat al descans empatant a dos, després que els visitants igualessin les dianes inicials dels locals. El setge del Liverpool era constant, però el Fulham s’ha situat 2-3 a falta de deu minuts per al final. Però Endo, que acabava d’entrar, i Alexander-Arnold han capgirat el resultat amb dos gols en un minut, del 87 al 88. Amb aquest resultat, el Liverpool és segon (31) a dos punts de l’Arsenal (33).

Els reds són segons gràcies a l’empat de City. Els de Pep Guardiola s’enfrontaven al Tottenham en el gran partit de la jornada, que no ha decebut. Son ha avançat els visitants, però tres minuts després s’ha marcat en pròpia porteria. Un gol de Foden ha donat avantatge al City a la mitja part, però Lo Celso ha empatat en el 69’. Grealish ha situat el 3-2 a deu minuts per al final, però Kulusevski ha empatat en el 90’. Ara bé, ja en l’afegit, l’àrbitre no ha concedit la llei de l’avantatge quan Grealish marxava sol cap a la porteria del Tottenham. Una decisió que ha encès els jugadors del City.

Els de Manchester perden dos punts i queden tercers amb 30 unitats. L’Aston Villa és quart amb 29 punts i el Tottenham cinquè amb 27.