Territorial

La llista de la selecció catalana amateur per a la copa Regions UEFA

La selecció catalana amateur torna en escena. L’equip, que dirigeix el gironí Robert Vila, disputarà aquest cap de setmana la fase de grups de la copa Regions UEFA. Vila ha facilitat la convocatòria de 18 futbolistes, amb el Tona com a equip més representat, amb quatre jugadors.

La llista la formen Walid Meddeb (Badalona); Guillem Trilla (FE Grama); Joaquín Peñalver i Marc Muñoz (Muntanyesa); Izan González (l’Escala); Ashot Kerobyan, Tomás Peñalba i Aitor Mújica (AE Prat); Xavier Samper (Rapitenca), Francesc Xavier Jaime i Alejandro Verdejo (Reus Reddis); Ricardo Calamardo i Mario Cantí (San Cristóbal); Dídac Serra, Nil Salarich, Pol Fernández i Guillem Escarrabill (Tona) i Víctor Granero (Vilassar de Mar).

La fase de grups es juga a València. Catalunya jugarà dissabte contra l’amfitrió (12.30h) i diumenge contra Navarra (10h), al camp Miguel Monleón de Picassent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)