Copa

El Terrassa cau amb orgull contra l’Alavés

El Terrassa diu adeu a la copa. Ho ha fet contra un primera divisió, el Deportivo Alavés, i només per la mínima (0-1), en un duel en què ha competit i que s’ha decidit amb un desafortunat gol pels locals d’Alkain al minut 21.

I és que la primera part ha estat d’allò més igualada. El Terrassa, de fet, ha dominat l’esfèrica, tot i no tenir massa profunditat, mentre l’Alavés, esperava per recuperar i transitar. En aquests moments ha arribat el gol d’Alkain (21’), fruit d’una passada llarga del porter Owono, que el defensa egarenc Palacios no ha estat fi a l’hora de refusar, i li ha quedat a l’atacant visitant que no ha perdonat davant Marcos. Ho ha intentat, l’equip de Chus Trujillo, tot i la distància de categoria, ja que el Terrassa juga a segona divisió FEF, i, ha donat un ensurt al de primera amb un travesser després d’una centrada-xut de Jordi Cano.

En la segona meitat, l’equip entrenat per Luis García ha tingut més el control, però malgrat això s’ha mantingut viu el Terrassa que fins a última hora ha trepitjat àrea rival sense encert. Marxa amb orgull de la copa.