1a divisió

Amb Bellingham no en fan prou

1a divisió. El Madrid veu amenaçat el lideratge i el marge en empatar al Villamarín. Un golàs de Ruibal premia el Betis, que iguala el 0-1 de l’anglès i busca la victòria en la recta final

Betis 1 R. Madrid 1

BETIS:Rui Silva, Ruibal, Pezzella, Riad, Abner, Atimira (Guardado, 70’), Marc Roca, Ayoze (Luiz Henrique, 83’), Isco, Abde (Diao, 61’) i Willian José.REAL MADRID:Lunin, Lucas Vázquez (Nacho, 83’), Rüdiger, Alaba, Mendy, Kroos (Nico Paz, 83’), Fede Valverde, Modric (Ceballos, 70’), Bellingham, Brahim (Joselu, 79’) i Rodrygo.GOLS:0-1 (53’) Bellingham. 1-1 (66’) Ruibal.ÀRBITRE:Soto Grado.T.G.:Ayoze, Ruibal, del Betis, i Ceballos, del Madrid.T.V.:Cap.PÚBLIC:52.756 espectadors al Benito Villamarín.

Hauria pogut ser un guió molt vist, amb Jude Bellingham resolent un partit més, però el Madrid no en va fer prou amb el dotzè gol de l’anglès en lliga. El Betis va trobar en un golàs de Ruibal el premi al treball en un partit equilibrat que deixa els blancs amb la incertesa de si perdran avui el lideratge o si veuran reduït a dos punts el marge respecte al Barça. Només l’empat a Montjuïc ho deixaria tot igual.

El Madrid va començar manant, però generant poc perill. Brahim va marcar en una jugada invalidada per fora de joc de Rodrygo (16’). El Betis va anar guanyant terreny a partir del minut 25, i un xut sec de Willian José des de fora l’àrea va sortir per molt poc (33’).

La segona part va començar amb una bona intervenció de Lunin, però va aparèixer Bellingham, que va baixar amb el pit una bona passada a l’espai de Brahim i va definir amb suavitat (53’). La reacció del Betis va arribar en un gran xut des de fora l’àrea de Ruibal que va superar Lunin (66’). Els de Pellegrini van trepitjar més l’àrea en la recta final i van tenir una ocasió d’or per guanyar, en un cop de cap d’Isco que es va estavellar al pal (90’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)